Workshops

Alle workshops tot 3 april zijn uitgesteld!

Workshops voor 2020.  

Heb je zin in een boeiende avond en wil je graag nieuwe recepten leren? Wil je gezonder leren koken?
Of wil je graag wat bijleren over thee: diverse soorten en smaken?
We hebben weer een goed gevuld programma voor ieders smaak.
Je kan nu inschrijven voor volgende workshops.

Italiaans koken met Tino en Rosalba van Dai Nonni

Voorjaar 2020:

  • Dinsdag 7 april: Lente menu.
  • Dinsdag 12 mei: Typisch Italiaanse lunchgerechten.
  • Dinsdag 2 juni: Zomerse salades.

De prijs per avond is 55 € per persoon, inclusief uitleg, recepten, proefmaaltijd en aanpaste dranken/wijnen.

Telkens van 19 h. tot 22 h.

 


Cursus thee beleving.

Kun jij ook zo genieten van een kopje thee? Of wil je juist meer theesoorten leren drinken?
Weet je welke thee er allemaal bestaat en hoe je die juist moet zetten voor een optimaal resultaat?
Ik ben theesommelier en leer je graag meer hierover tijdens een boeiende avond met deskundige uitleg.
In de basis thee proeverij leer je de verschillende thee classes kennen en proef je thee uit elke klasse met iets lekkers erbij.
Deelnameprijs: 17 € per persoon

  • Dinsdag 17 maart: van 19 h. tot 21 h. (Geannuleerd )

Wist je dat thee ook perfect combineert met andere gerechten?
Op deze avonden gaan we telkens een aantal kleine gerechtjes proeven met een bijpassende theesoort.
Deelnameprijs: 30 € per persoon.

Woensdag 25 maart: Thee en tapas van 19 h. tot 21 h. (Geannuleerd)


Desserts en andere heerlijkheden met Cara

We bereiden een aantal lekkere dessertjes. Een paar zijn om  mee te nemen, de andere kun je tijdens de workshop alvast proeven. Cara zorgt weer voor een paar heerlijke workshops.

  • Woensdag 15 april 2020: Zelf ijs maken en ijsdesserts van 13 h. tot 16 h.
  • Dinsdag 5 mei 2020: Zelf ijs maken en ijsdesserts van 19 h. tot 22 h.

Vegetarisch koken met Germaine op’t Roodt

Germaine op roodt food4soul

Wil je al lang wat minder vlees vlees eten, maar weet je niet goed waar beginnen, of welke vervangers je allemaal kan kiezen?
Germaine op’t Roodt helpt je graag op weg. Zij kiest voor natuurvoeding, beter voor je eigen gezondheid en dit zorgt voor minder ballast in je lijf, waardoor je sterker wordt.

Deelnameprijs: 55€ per persoon, inclusief recepten , deskundige uitleg, maaltijd en dranken.

  • Woensdag 18 maart: Snelle vegetarische gerechten. (Ovenschotel, stoofpotje, wok,…) (Geannuleerd)
  • Woensdag 22 april: Vegetarisch lente koken.
  • Woensdag 13 mei: Leer vers, biologisch, puur en plantaardig koken.
  • Woensdag 3 juni: Zomerse vegetarische gerechten.

Om in te schrijven stuur je ons best een mailtje met je selectie, of via de verschillende links hierboven.

Ben je zelf een expert en zou je bij ons een workshop willen geven, neem dan gerust contact op.

We kunnen ook privé workshops geven en dit voor minimum 6 personen en maximum 12 personen. Meer info via mail of telefoon.