Over ons

Welkom,

Els Peters

Ik ben Els Peters, de drijvende kracht achter Kwizien.

Omdat ik zelf graag in de keuken bezig ben en uiteraard fan ben van kwalitatieve keukenartikelen besliste ik ruim 13 jaar geleden om met deze winkel te starten. Ik kook graag en merkte dat het goede materiaal al de helft van het werk is. Ook een mooi gedekte tafel doet je toch meer genieten van een goede maaltijd. Daarom bied ik jullie in de winkel een ruim aanbod in artikelen om te Koken en te Tafelen.

Sinds 3 jaar is de oppervlakte van de winkel serieus gegroeid en staat alles ruimer en beter gepresenteerd. Ook hebben we een compleet ingerichte keuken in de winkel, waar regelmatig workshops en demonstraties worden gegeven.

Je vindt bij Kwizien een ruim assortiment van de meest gekende topmerken, maar ook minder bekende merken hebben bij ons een plekje.

Mijn geheime ingrediënt: ik kies alle artikelen zelf uit, test ze naar goedkeuren en geef persoonlijk advies op maat. Ik bezoek beurzen in binnen –en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. En volg regelmatig bijscholing over nieuwe materialen.

Zelfs als je niet kookgek bent, kun je bij Kwizien terecht want er is ook een selectie leuke cadeautjes voor elke gelegenheid.

Kom gerust eens binnenlopen, ik help je graag met aangepast advies.